مرجع مقالات رسمی و معتبر طراحی سایت

شرح کامل مقالات طراحی سایت

مرجع مقالات رسمی و معتبر طراحی سایت

شرح کامل مقالات طراحی سایت

مقالات طراحی سایت

  • ۰
  • ۰


کنسرسیوم کانال جهانی اینترنت، یا این که (W3C (World Wide Web Consortium به گروه ای از ضوابط و قواعد در طراحی وب گفته می‌شود. این قواعد و مقررات در انجمن یا این که کنسرسیوم کانال جهانی اینترنت، ثبت می گردند. بخش اعظمی طراحی سایت از موسسه ها و سازمان دارای اعتبار در قضیه طراحی وب سایت و محصولات اینترنتی، از اعضای این انجمن، می‌باشند. کارشناسان و صاحب و مالک نظران درین انجمن، به مراد  ارتقای استانداردهای طراحی وب سایت، پیشنهادات و دیدگاه ها خویش را به انجمن عرضه می کنند. این پیشنهادات نخست به جوارح و نمایندگان موسسات عضو در کنسرسیوم ارائه گردیده و بعد از کسب موافقت آنها، به ثبت قانونی کنسرسیوم می‌رسد.این قانون ها پس  از ثبت شدن در کنسرسیوم، تحت عنوان استانداردهای الزامی در طراحی وب در لحاظ گرفته میشود.

کلیه طراحان اینترنت، مدیران تارنما ها و تولیدکنندگان محتوای سایت ها، مکلف می‌باشند تا از این ضوابط در طراحی سایت پیروی نمایند. سایت هایی که قانون ها کنسرسیوم طراحی وب یا این که W3C را در پباده سازی صفحه ها خویش رعایت کرده باشند، استاندارد W3C اعطا شود.

در رابطه کنسرسیوم میان المللی اینترنت
این انجمن در سال 1994 میلادی، با غرض یک پارچه سازی استانداردهای ساخت وب سایت در سطح جهانی، تأسیس شد. بیشتراز 450 مؤسسه، سازمان و کمپانی تولیدکننده اپلیکیشن و hardware، کنسرسیوم جهانی اینترنت را تشکیل می‌دهند.

سه سازمان تحقیقاتی نیز میزبانی این کنسرسیوم را برعهده دارا هستند. این سازمان ها عبارت اند از : دانشکده Kieo  ژاپن، کمپانی MIT ایالات متحده و NRIA اروپا

رعایت استانداردهای ساخت سایت، چه ضرورتی داراست؟
پیروی کردن طراحان اینترنت سراسر عالم، از قانون ها و استانداردهای واحد، موجب یکپارچگی و سازش بیشتر صفحه ها اینترنت شود.
چنانچه که طراحان از قواعد W3C را در ساخت سایت رعایت نمایند، وبسایت، در تمامی مرورگر های کهن و تازه قابل مشاهده خواهد بود. یوزرها وب از مرورگرها و ابزارهای متفاوتی (تلفن همراه، تبلت یا این که دسکتاپ) برای مشاهده صفحه ها وب به کارگیری می نمایند. در‌حالتی که که‌این قواعد در پباده سازی رعایت نشوند، ممکن میباشد، صفحه ها با خلل اکران داده شوند. نقص‌ در اکران وبسایت، یکی‌از مهم‌ترین مواقعی میباشد که منجر افت شدید تعداد بازدید کنندگان گردد.
کسب سکو بالا در گوگل، یک کدام از هدف ها مهم مدیران سایت ها میباشد. موتورهای کاوش، صفحاتی را گزینه چک قرار می‌دهند که‌این استانداردها را در پباده سازی رعایت کرده باشند. در‌صورتی‌که که هنگام تولید تارنما، رعایت این استانداردها، آیتم اعتنا قرار نگیرند، وبسایت، اقبال متعددی برای چشم شدن در گوگل یا این که بقیه موتورهای کاوش، نخواهد داشت.
نابینایان، نادر بینایان، و عده ای که دارنده معلولیت های جسمی میباشند، از مرورگرهای خاصی به کارگیری می نمایند. بعضی از این مرورگرها، محتوای کاغذ را تبدیل به خطوط بریل کرده و یا این که به طور صوت برای مخاطب پخش می نمایند. اگر که تارنما از استانداردهای W3C پیروی نماید، این مرورگرهای منحصربه‌فرد نیز حاذق خواهند بود، محتوای صفحه های را به صحت اخذ نمایند.
غرض از رعایت این استانداردها، در غایت تکثیر صفحه ها اینترنت برای کاربرانی از کلیه طیف ها میباشد. با رعایت استانداردهای ساخت وب سایت، وبسایت ساخت گردیده، صرف حیث از قابل انعطاف افزارهای گزینه به کار گیری و سیستم کامپیوتری به فعالیت رفته در پباده سازی، در تمامی ابزار ها و گجت های هوشمند با مرورگرهای مختلف، قابل اخذ و مشاهده خواهد بود. در واقع غرض از پباده سازی و تکثیر یک وبسایت نیز همین میباشد. یک سایت به مراد انتقال محتوا به مخاطبان پباده سازی می‌شود. پیروی از استانداردهای W3C، به مدیران و طراحان سایت ها امداد می نماید تا بتوانند محتوا و مفاهیم متبوع خویش را به صورت مؤثر و سوای انواع به مخاطبان خویش منتقل نمایند.
 

  • ۹۹/۰۵/۱۹
  • شایلین عباسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی